Bizlere sahip cikmayip kapi disari edip okumamiza imkan vermeyen devletim sozde musluman dini butun işadamlari sirf kadinsi oldugum için allah islah etsin deyip işimize son veren patronlar bizleri buyola dusuren sizler deyilmisiniz
Bizlere sahip cikmayip kapi disari edip okumamiza imkan vermeyen devletim sozde musluman dini butun işadamlari sirf kadinsi oldugum için allah islah etsin deyip işimize son veren patronlar bizleri buyola dusuren sizler deyilmisiniz
türkiyenin bazı gerçekleri ve tabuları var bunlar yıkılmıyo malesef ne kadar eleştirilsede dilede getirilse türkiyede degişmeyecek konuların başında geliyo
Türkiye.de bu gerçeği görmezden gelen çok malesef..ben tüm trv.arkadaşları ve eşcinselleri seviyorum..herkesin cinsel tercihidir buna saygı gösteren bir ülke olmamız biraz zor şu an...belki ileride kabul edilir bu tercihler...bende gizli yaşıyorum fantazilerimi trv.veya eşcinsel arkadaşlarla..onları seviyorum ben....
ceylan nedesen haklısın canım
Ne yazik ki Some thigs will never change!!

hmm...bu konuyu hic düsünmedim gercekten. simdi toplumsal yönden bir baski oldugu kesin de kanunen durum nasil? yani travestiler devlet dairelerine giremez diye bir yasa mi var?
hayır kamu kurum ve kuruşlarında böyle bi yasa yok cunku bu insan haklarına aykırı kaldıkı duymuşsunuzdur meclisin bile insan hakları adı altında bi kurumu var çünkü türkiye insan haklarında her ne kadar zayıf bi ülkede olsa dunya insanhakları üye ülkelerinden biridir fakat bizde fark şu bizde malesef toplumsal baskı cok oldu için hiçbir gorevli bunu goze alıpta trv arkadaşlara iş vermiyo yanı kamu kurum ve kuruluşlarında böle bi yasa sozkonusu diil saygılarımla....
o zaman girsinler kpss ye kazansınlar bakalım yerleştirme yapılmayacaklarmı yada böyle bir vakaa varmı ülkemizde kpss ye girip memur olupta ama travesti yada eşcinsel diye işe alınmayan bir arkadaş varmı ben duymadım ama su da bir gercek geneliyle kıyaslamıyorum belki içlerinde gercekten calışmak isteyenler vardır ama bazıları işin kolayını bulmuşlar günde 2binliradan fazla para kazananlar var hırsızlıkla gaspla simdi günde en az 300 400 500 kazanıyor trvler bu parayı bırakıpta sabah 8 akşam 5 760 tl devlet memur maaşına nasıl dayanacaklar bunuda unutmamak lazım
Yaa arkadaşlar allah aşkına güldürmeyin beni arkadaşım sen patron olsan bit trv. ye iş veririmisin düşünsene bir kadın görüyosun kadın gibi gözüküyor ama geniş omuzlu kaLIN SESLİ UZUN BOYLU bu ülkede yumuşak tipli erkekler yani eşcinsel olup bunu gizlemeyen ama erkek görünümünü değiştirmeyen insanlara iş verirler ama bir trv.ye iş vermezler. Gerçi ben de bilmiyorum acaba trv ler de çalışmak için bi yerlere başvuruda bulunmuş mu? Ne bileyim bir garsonluk veya ofiste yada kendi okuduğu meslek üzerine?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş